http://www.godt.no/o795
En enkel og grei variant til fest.

Ingrediens

5 personer

250 g mandel
2.5 dl sukker
3 stk egg

Varme bjørnebær

200 g bjørnebær frosne
1 ts sukker
2 ss vann
Skriv ut oppskrift

Det første jeg ble glad i og som gjengjeldte mine følelser, var mat.

- Rhoda Morgenstern

Slik gjør du

  1. 1. Sett stekeovnen på 200 grader.

  2. 2. Ha mandlene i en matprosessor, og hakk dem ganske fint (har du ikke matprosessor, kan du finhakke mandlene med kniv og blande alt for hånd). Tilsett sukker, og bland sammen i matprosessoren.

  3. 3. Tilsett egg, ett og ett, til røren er tyktflytende. Hell røren i en kakeform (ca. 24 cm i diameter). Stek kaken midt i ovnen i ca. 35 minutter. Serveres varm med is. Det smaker ekstra godt med varme bjørnebær over isen.

  4. 4. Ha bærene i en kjele på svak varme. Tilsett sukker og vann. Varm bærene forsiktig til de er lunkne.

(Publisert , endret )

Kommentarer 0

Kommenter
Vær den første til å kommentere!
BESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewy