http://www.godt.no/o430
Noen ganger blir jeg bare så sinnssykt fysen på noe ordentlig søtt som mektig sjokolade eller uimotståelig karamell. Jo mer klissete og seigt, jo bedre.

Slik gjør du

  1. 1. Kle en liten springform, 20 - 22 cm, med plastfilm eller bakepapir.

  2. 2. Kjør 250 g av kjeksen til fine smuler i en hurtigmikser. Tilsett smeltet smør og bland det godt sammen. Trykk kjeksblandingen jevnt utover bunnen av formen, og sett den til avkjøling.

  3. 3. Bløt gelatinplatene i kaldt vann.

  4. 4. Bland kremost, fløte, sukker og vaniljesukker i en bolle og visp det sammen til en glatt og myk krem. Løs opp gelatinen i litt varmt vann og rør den inn i ostekremen sammen med smeltet hvit sjokolade. Grovhakk resten av kjeksen og vend den inn i ostekremen.

  5. 5. Hell det hele over kjeksbunnen og la kaken stå i kjøleskapet natten over.

(Publisert , endret )

Kommentarer 4

Kommenter
  • Natalie Ngo
    Natalie Ngo
    Hei dere! Kaken er nok beregnet til flere enn én person, med mindre man er veeeldig glad i Oreo-ostekake og vil ha den for seg selv :)
    Svar på kommentar
  • Erling Skaatun Gausdal
    Erling Skaatun Gausdal
    Hva er dette slags spørsmål? Det er til én kake i 20-22cm springform, og det er vel noe de aller fleste kan forholde seg til??
    Svar på kommentar
  • Kai Tore Moberg
    Kai Tore Moberg
    Vil gjerne at dere sjekker opp med hensyn til pr porsjon på beskrivelse. 400 gr kremost på 1 porsjon kan umulig stemme. Noe feil der et sted.
    Svar på kommentar
  • Aina Wroldsen
    Aina Wroldsen
    Hei. Det står at denne oppskriften er til 1 person, noe som umulig kan stemme. Hvor mange personer er den beregnet til?
    Svar på kommentar
BESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewyBESbewy